Historiek

Euro-Scientific is sinds 1981 uw vaste partner voor labomateriaal en medische apparatuur. Het bedrijf werd opgericht door Robert Vermeiren en Jef Van Gael. Van bij de start stond “persoonlijk contact” hoog in het vaandel. Dit is een waarde die we de dag van vandaag nog steeds nastreven. Onze vertegenwoordigers staan u dagelijks met de nodige raad en advies bij, om uw technisch-commerciële vragen te beantwoorden.

Glaswerk op maat, laboratorium- en medische apparatuur zijn de hoofdpijlers van ons productgamma. Dit uitgebreid programma voldoet aan de hedendaagse eisen betreffende kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid.

Euro-Scientific is ondertussen uitgegroeid tot een betrouwbare leverancier met een goede reputatie. Dit proberen we dag na dag opnieuw te bewijzen door het leveren van kwalitatief hoogstaand materiaal, een goede service en korte leveringstermijnen.

Een vlotte en juiste administratie is onontbeerlijk in een modern bedrijf. Daarom staan onze administratieve medewerkers steeds te uwer beschikking. Zij zullen alle nodige inspanningen leveren om uw bestellingen snel en correct uit te voeren.

Sinds 1996 is de leiding in handen van Dirk Van Gael. De commerciële buitendienst en de administratieve binnendienst vormen een jong en dynamisch team, met de nodige ervaring en kennis om u zo efficiënt mogelijk verder te helpen. Samen met u zouden wij graag verder groeien om nog meer een begrip te worden in de industriële en medische sector.

   
Partners